Relatiecoaching

Wil je graag investeren in je huwelijk? En heb je het gevoel dat je daarbij wel wat extra steun kunt gebruiken? Bij Echtverbonden kun je terecht voor christelijke relatiecoaching. 

Waarom relatiecoaching?
Relatiecoaching kan een goed idee zijn als je in je relatie op lastige problemen stuit. Bijvoorbeeld als je merkt dat de communicatie steeds stroef loopt, waardoor het moeilijk is om elkaar echt te bereiken. Of als je zo druk bent met de dagelijkse dingen dat je elkaar uit het oog dreigt te verliezen. Misschien ben je op een punt aangekomen dat je huwelijk meer energie kost dan oplevert. Dit zijn belangrijke signalen, die je beter niet kunt negeren. Als relatiecoach help ik je om te kijken wat er aan de hand is. Samen gaan we op zoek naar een oplossing.

Om coaching te overwegen hoef je echt niet altijd grote problemen te hebben. Ook een goede relatie kan immers beter. Onder begeleiding van een coach aan je huwelijk werken geeft een flinke boost aan je relatie. Dat geldt trouwens net zo goed als je alleen komt. Ook zonder je partner ben je daarom van harte welkom.

Hoe werkt het?
We beginnen met een intake.Tijdens deze eerste ontmoeting kunnen we kennismaken en verkennen wat jullie samen hopen te bereiken. Na dit gesprek stuur ik binnen een week een email waarin ik beschrijf wat ik van jullie gezien en gehoord heb. Daarin geef ik ook aan welke mogelijkheden ik zie voor een vervolgtraject. Als jullie daarmee instemmen en er wederzijds een klik is, voeren we daarna een aantal vervolggesprekken. Soms wil ik beide partners ook graag een keertje apart spreken.

In principe vinden de gesprekken overdag plaats bij mij thuis in Kampen (Overijssel). Maar als het overdag niet lukt, kan ik eventueel 's avonds bij je thuis komen.

Hoeveel gesprekken het uiteindelijk gaan worden, is van tevoren moeilijk te zeggen. Het hangt af van de hulpvraag, maar natuurlijk ook van je eigen wensen en motivatie. Daarom geef ik er de voorkeur aan om dit gewoon samen te bepalen. Je zit in elk geval niet aan me vast; je kunt het traject beëindigen wanneer je maar wilt.

Wat kost het?
Voor elk gesprek trek ik ongeveer vijf kwartier uit. Helaas wordt relatiecoaching door vrijwel geen enkele verzekering vergoed. Omdat ik het wel belangrijk vind dat deze vorm van hulp voor ieder stel bereikbaar is, houd ik de kosten bewust zo laag mogelijk. Ik vraag €35,- (incl. BTW) per gesprek. Voor een bezoek aan huis breng ik daarnaast reiskosten in rekening.

Stel dat je heel graag relatiecoaching wilt, maar dat je echt niet weet waar je het geld vandaan zou moeten halen. Stuur me dan alsjeblieft een berichtje, want dan komen we er samen vast wel uit.

Meer weten?
Ik kan me voorstellen dat je allerlei vragen hebt over relatiecoaching. Hulp vragen voor je huwelijk is ook niet iets wat je zomaar doet. Als je meer wilt weten, of je afvraagt of relatiecoaching wel wat voor je is, neem dan contact met me op via het contactformulier of per e-mail via info@echtverbonden.nl. Je kunt dit mailadres ook gebruiken om meteen een afspraak te maken voor een intake.

Op al mijn diensten zijn de Algemene Voorwaarden van EchtVerbonden van toepassing.