Over mij

Mijn naam is Marianne de Vries. Ik ben schrijver, spreker en gediplomeerd relatiecoach. In 1998 ben ik getrouwd met Kees en we zijn nog altijd gek op elkaar. In ons huwelijk zijn we bovendien gezegend met zes prachtige kinderen.

EchtVerbonden is ontstaan vanuit mijn passie voor liefde, seksualiteit en huwelijk. Door echtparen te inspireren en te coachen wil ik een bijdrage leveren aan de opbouw van sterkte en liefdevolle relaties. 

De liefde tussen man en vrouw ervaar ik als een fascinerend geheim. Hoe is het mogelijk dat twee zulke verschillende mensen samen een eenheid kunnen vormen! En wat valt er veel te ontdekken als je op zoek gaat naar de schatten die God in Zijn ontwerp van het huwelijk gelegd heeft.

Als je getrouwd bent, kun je veel voor elkaar betekenen. Maar een goede relatie krijg je niet vanzelf. In ieder huwelijk loop je vroeg of laat tegen problemen aan. Op mijn website wil ik je graag aanmoedigen om in je relatie te investeren. Soms zijn de problemen zo groot dat je erover struikelt. Dan kun je hulp nodig hebben om overeind te krabbelen en samen je weg weer te vinden. Als relatiecoach wil ik je die hulp graag bieden.